Ferrari

hungarian-gp-hungaroring-budapest_3880815 (1)Ferrarille on kertynyt jo 226 osakilpailuvoittoa ja kaiken kaikkeaan 712 palkintopallisijaa. Maailmanmestaruuksiakin on Ferrari-kuljettajille tullut vuosien saatossa jo 16. Viime vuonna Ferrari sijoittui kolmanneksi ja tänä vuonna mestaruudesta taistelevat tallin kuljettajat Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel.

Force India

Force Indian tällä kaudella käyttämää autoa on moni haukkunut kauden rumimmaksi, mutta tämä ei ole hidastanut Sergio Perezin ja Esteban Oconin vauhtia. Tavoitteena tällä kaudella on sijoittua viime kauden neljättä sijaa korkeammalle. Force India ei ole vielä kertaakaan voittanut mestaruutta tai yhtäkään osakilpailua, mutta jo yksi paalupaikka siltä löytyy kuluvalta kaudelta.

Haas

Haasin tallilla kirjoilla ovat kuljettajat Romain Grosjean sekä Kevin Magnussen. Vaikka kaudella 2016 debytoinut Haas onnistui haalimaan kasaan vain yhden pisteen viime kaudella sijoittuen tallien joukossa kahdeksanneksi, näyttää tämä kausi lupaavalta.

McLaren

McLaren ei ole onnistunut voittamaan yhtäkään GP:tä sitten Jenson Buttonin voittoisan Brasilian osakilpailun vuonna 2012, eikä paalupaikkojakaan ole tallille siunaantunut sitten Australian GP:n vuonna 2014. Vuonna 2016 talli sijoittui kuudennelle sijalle, mutta kausi 2017 näyttää kuitenkin jo valoa tunnelin päässä, sillä Fernando Alonson ja Stoffel Vandoornen alta löytyy huippuun hiottu ajopeli. McLarenilta löytyy yhteensä 155 paalupaikkaa, 182 osakilpailuvoittoa ja peräti 485 palkintopallisijoitusta.

Mercedes

Mercedes on voittanut tallimestaruuden jo kolme kautta peräkkäin. Nico Rosberg jäi maailmanmestaruushaaveensa toteuttamisen jälkeen eläkkeelle kauden 2016 päätteeksi, ja hänen tilalleen saatiin kuljettajaksi Valtteri Bottas. Toinen kuljettaja Mercedeksellä on Lewis Hamilton. Kaiken kaikkiaan Mercedekseltä löytyy 77 paalupaikkaa, 67 osakilpailuvoittoa, 133 palkintopallisijoitusta ja kolme maailmanmestaruutta.

Red Bull

Red Bullin tallissa kuljettavat Daniel Ricciardo ja Max Verstappen. Talli sijoittui loistavasti toiseksi viime kaudella. Kaiken kaikkiaan tallin nimistä löytyy neljä tallimestaruutta, 52 osakilpailuvoittoa, 58 paalupaikkaa ja 137 palkintopallisijoitusta.

Renault

Renaultin värejä tunnustavat kuljettajat Jolyon Palmer sekä Nico Hulkenberg. Kaudella 2016 talli sai kasaan vain kolme pistettä.

Toro Rosso

Tässä uudessa tallissa kuljettajia ovat Daniil Kvyat sekä Carlos Sainz. Tallin nimissä on yksi osakilpailuvoitto.

Williams

Williamsilla ajavat tätä nykyä Felipe Massa sekä Lance Stroll. Tallilla on 9 tallimestaruutta, 113 osakilpailuvoittoa ja 311 palkintopallisijoitusta.