Täysin uusi Ford F-150 -mikki

Aloittaa innovatiivisella, tyylikkäällä uudella ulkoasullaan ja säilyttää luotettavuuden, voiman ja suorituskyvyn, joka on synnyttänyt perintönsä. Vuoden 2009 Ford F-150 nimettiin Pohjois-Amerikan vuoden kuorma-autoksi vuodelle 2009. Tämän lisäksi urheilullinen vetovoima ansaitsi sille juhlakuvan arvosanaksi neljä.

Halusitpa sitten tyylikkään urheilullisen ajoneuvon juhlimiseen tai kovan typerän kuorma-auton, vuoden 2009 Ford F-150 täyttää laskun. Sitä kutsutaan Pohjois-Amerikan vuoden 2009 kuorma-autoksi ja se jatkaa dominointiperintöään. Kun juhlien kuvaluokitus on noin neljä, ei ole ihme, että tällä kuorma-autolla on niin monipuolinen seuraaja.

Ford F-sarja

Vaikka Fordin insinöörit nauttivat myydyimmän auton kunnosta yli kahden vuosikymmenen ajan, uudet tyylit ja muut äänenvaimennukset antoivat vuoden 2009 Ford F-150: lle yhden hiljaisimmista sisätiloista.

Laaja valikoima varustelutasoja King Ranchista tai STX: stä, kaksi- tai nelivetoinen, vakio-ohjaamo super-ohjaamoon, monipuolisuus on F -150 on keskinimi. Signaalisignaali- tai sivulaatikkotyyli sekä laaja valikoima monipuolisia ja toimivia lisävarusteita antavat vuoden 2009 Ford F-150: lle vihreän valon ainutlaatuisen ilmeen suhteen, jota olet aina halunnut.

Lisää luetteloon kaikki F-150: n uuden korityylin viehättävät linjat, ja se on turvallinen näyttötulppa. Kun sinulla on luettelo värimalleista, joista olet valinnut, valitsetpa sitten yksivärisen vai kaksisävyisen värimaailman, ne ovat sinut kattaneet.

Autojen myynti, Osta

Viisi parasta moottoriurheilun sijoitusta antavat uskottavuutta heidän vaatimuksilleen paitsi työskennellä myös pelata kovemmin. Perhe-asiat tai raskaat askareet voidaan kaikki tehdä tyylikkäästi uuden F-150: n vankan voiman ja ylellisten käyrien ansiosta vuodesta 2009 lähtien.

Sijoitettu ensimmäiseksi täysikokoisissa kuorma-autoissa, ja siinä on vaikuttava luettelo saatavana olevista lisävarusteista, joko toiminnallisuudesta tai häikäisevästä valinnasta. Uuden tyylin ja jatkuvan riippuvuuden ansiosta, joka on saatu vuosien erinomaisesta suorituskyvystä, vuoden 2009 Ford F-150 vangitsee varmasti monien uusien seuraajien sydämet.

Kiinnitätpä sitten vankana vuoristopolkuna tai vedät huomattavan raskaana kuormana tai vain yksinkertaisesti tekemällä sen joihinkin syrjäisiin piilotettuihin reikiin, vuoden 2009 Ford F-150 toimittaa tarvitsemasi.

Täydellinen etäloma-lomalle tai päivittäiseen työmatkalle. Matkusta ympäri maata tai paikallisia päivittäistavarakaupan tapoja. Tyylikäs, polttoainetaloudellinen ja monipuolinen vuoden 2009 Ford F-150 on edelleen huipputason standardi.