MotorRacing News – Alonso voitti Singaporen Grand Prix -palkinnon

Fernando Alonso korosti nousua Singaporen pimeyden prinssinä, voittaen Formula 1: n ainoan iltaisen Grand Prixin toisen kerran kolmen vuoden aikana ja ryömimällä lähemmäksi pakkauspäällikköä Mark Webberiä F1-mestaruusjärjestyksessä. Vettel on yhden pisteen jäljessä ja neljänneksi sijoittunut maailmanmestari Jenson Button kiertää viiden parhaan 177 pisteellä. Vain 25 pistettä, voittoon myönnettävä summa, erottaa viisi parasta.

Fernando Alonso korosti nousua Singaporen pimeyden prinssinä, voittaen Formula 1: n ainoan iltaisen Grand Prixin toisen kerran kolmen vuoden aikana ja ryömimällä lähemmäksi pakkauspäällikköä Mark Webberiä F1-mestaruusjärjestyksessä.

F1 kertoimet

Espanjalainen ohjasi Ferrarinsa ruudulliseen lippuun raskaissa olosuhteissa kiertyneellä katupiirillä reunaan ulos lataamalla Red Bull -tiimin Sebastian Vettelin ja Mark Webberin.

Voitto antoi Alonsolle mahdollisuuden nousta viime vuoden voittajan Lewis Hamiltonin edestä, joka jäi eläkkeelle kilpailun jälkeen Webberin törmäyksen jälkeen, toiseksi 191 pisteellä Drivershipissa, vain 11 pistettä jäljessä johtaja Webberin kanssa 202: lla.

Vettel on yhden pisteen jäljessä ja neljänneksi sijoittunut maailmanmestari Jenson Button kiertää viiden parhaan 177 pisteellä. Vain 25 pistettä, voittoon myönnettävä summa, erottaa viisi parasta.

Muutamassa sekunnissa ruudullisen lipun saamisen jälkeen Alonso pyöri psykologista sodankäyntiä, kun kaudella 2010 oli jäljellä vain neljä kilpailua.

Se oli todella kovaa.

Turvallisuusongelmien ja paikoittamiemme ihmisten kanssa, varsinkin lopussa, se oli vaikeaa, Alonso kertoi.

“Olemme urheilulajia, jossa et voi olla 100-prosenttisesti kunnossa ja keskittynyt kaikkiin kilpailuihin, kaikkiin kuukausiin – joten menemme ylös ja alas”, espanjalainen sanoi.

– Tänä vuonna minusta tuntuu, että mestaruus on vasta alkanut, joten olen erittäin onnellinen.

Ennen kilpailua Alonso oli luokitellut mahdollisuutensa voittaa mestaruuden “50-50”. “Voin voittaa tai en voi voittaa”, hän hymyili arvoituksellisesti, ennen kuin palasi aiheeseen vielä enemmän tilastoilla.

“Olemme viisi kuljettajaa”, hän sanoi viitaten kahteen, jotka hän jakoi sunnuntain palkintokorokkeella plus McLaren-parin Hamiltonin ja Jenson Buttonin kanssa.

“Noin 20 prosentin mahdollisuus meille kaikille. Ehkä Mark hieman eteenpäin, koska hän johtaa.

“Se on edelleen erittäin tiukka. Mark on edelleen tietyllä marginaalilla ensimmäinen, joten … muille meidän on jatkettava kiinniottoa. Varmasti teemme parhaamme – emme tiedä, riittääkö se. Toivomme niin, mutta ihmiset voivat olla varmoja siitä, että taistelemme 100 prosenttia loppuun asti. “

Alonson positiivinen taipumus petti kaksinkertaisen mestarin diplomatian, ja hän lisäsi silmänräpäyksellä: “Näissä neljässä kilpailussa voi tapahtua mitä tahansa. Jokainen meistä voi voittaa kaksi tai kolme peräkkäistä kilpailua.

Se riippuu kaikista näistä neljästä kilpailusta. Toivottavasti ilman virheitä, suurta keskittymistä pidämme tahdissa Japanissa. “

Lisää viimeisimpiä urheiluuutisia löytyy Wikisportsbookista tänään. Ja lyö vetoa suosikkijoukkueestasi, mene nyt Sportsiin! Suuremmat palkat, suuret bonukset ja suuremmat mahdollisuudet voittaa