Formula 1 Santander UK Grand Prix 2009

Kilpailupäivä: 21. kesäkuuta 2009Lapset: 60 Formula 1 on jännittävä moottoriurheilu ja ihmiset ovat hulluja tästä hämmästyttävästä urheilulajista. Formula 1 on yksi odotetuimmista moottoriurheilun Grand Prixistä ja sen fanit haluavat epätoivoisesti katsella haluamiensa joukkueiden jännittäviä kilpailuja. Ferrari on tämän urheilun tunnetuin suunnittelijajoukkue, ja sillä on roolinsa vuosikymmenien ajan.

2009 Formula 1 Santander Brittiläinen Grand Prix

Formula 1 -kausi alkoi 29. maaliskuuta Australiassa, kun Jenson Button voitti 58 kierrosta ja saavutti tämän kauden ensimmäisen voiton. Button jatkaa voittoputkeaan Malesiassa ja voitti 31 kierrosta toukokuussa miellyttääkseen fanejaan ja hänen tiiminsä Brawn-Mercedes on tyytyväinen kuluvan vuoden suoritukseensa. Sebastian Vettel ryhtyi yhdessä RBR-Renaultin kanssa voittamaan kauden kolmannen kilpailun Kiinassa.

Formula 1 tuo faneilleen jälleen uutta jännitystä Ison-Britannian suurpalkinnon muodossa, joka nähdään 21. kesäkuuta 2009, ja miljoonat ihmiset näkevät Formula 1: n live-pisteet. Tämä kierros koostuu 60 kierroksesta, mikä tarkoittaa, että ihmiset näkevät mielenkiintoisen taistelun 10 joukkueen välillä 20 kuljettajan kanssa, jotka taistelevat omaisuudesta saadakseen ensimmäisen palkintokorokkeen. Britannian Grand Prix -radan pituus on 5,1 km, ja se sopii erinomaisesti viihteen tarjoamiseen ihmisille ympäri maailmaa. Kuljettajat taistelevat 60 kierroksella 308 km: n kilpailumatkalla, ja tämä raivoisa taistelu tarjoaa viihdettä Formula 1 -faneille.

Iso-Britannia

Tämä kierros tarjoaa viihdettä Formula 1 -faneille, ja M Schumacher pitää ennätyksen viimeisen viiden vuoden nopeimmasta kierrosennätyksestä, kun hän tallentaa 1: 18 739 minuuttia vuonna 2004. Lewis Hamilton voitti Britannian Grand Prix -palkinnon viime vuonna ja sai 10 pistettä McLaren-Mercedesillä ja tällä vuosi haastaa Jenson Buttonin, joka on täydessä vauhdissa voittamaan kilpailuja. Jenson Button on täydellisessä muodossaan, koska hän voitti 6 kilpailua seitsemästä tällä kaudella ja on vaikea haastaja voittamaan muodonsa tällä tasolla. Nick Heidfeld toiseksi viime vuonna ja viime vuonna neljänneksi sijoittunut Kimi Raikkonen odottavat menestyvänsä Ferrarin kanssa paljon paremmin.

Voit katsella ensimmäistä harjoitusta 19. kesäkuuta 2009 ja 2. samana päivänä lounaan jälkeen, ja tämän harjoituksen Formula 1 -tulos on hyvä katsella. Formula 1 Britannian Grand Prix -karsinnat järjestetään 20. kesäkuuta 2009 klo 13.00. Joten sinun ei pidä hukata mahdollisuutta katsella Formula 1 -tuloksia Scorespro.com-sivustolla, joka on paras urheilupäivityksissä.