Haluatko ajaa maailman hienoimpia koneita?

Kaikki eivät voi hypätä Formula 1 -autoon ja ajaa sitä. Formula 1 -auton ammattitaitoinen kuljettaminen vaatii poikkeuksellisen henkilön. Kuljettajan on pysyttävä askel eteenpäin tässä Formula 1 -moottoriurheilun äärimmäisessä urheilulajissa.

* Formula 1 -kuljettajien on oltava fyysisesti vahvoja. Ne vaativat massiivista ylävartalon voimaa. Heillä on oltava kyky käsitellä ohjaamossa koettuja massiivisia G-voimia ja lämpöä sekä kestävyys selviytyä kahden tunnin kilpailusta.

Onko maailman paras pyöräkuormaaja valmistettu

* Formula 1 -kuljettajien on oltava henkisesti valppaita. Kuvittele kahden tunnin kilpailun edellyttämä pitoisuus, kun kuljettajan ei tarvitse vain pitää autoa radalla näillä uskomattomilla nopeuksilla, vaan kiinnittää huomiota muihin muuttujiin, kuten auton tunnelmaan, muuttuviin radan olosuhteisiin, varoituslippuihin, varikon pysäytyssignaaleihin ja tietysti muut kuljettajat.

* Formula 1 -kuljettajien on kyettävä reagoimaan nopeasti. On jonkin aikaa reagoida nopeudella 200 mph. Mitä voi tapahtua Formula 1 -kilpailussa, on arvaamatonta. Se voi olla roskaa radalla tai toinen auto, joka pyörii ulos. Se vie erittäin nopeat refleksit ongelmien välttämiseksi ja auton pitämiseksi radalla voidakseen lopettaa kilpailun.

* Sinnikkyys on avain. Kuljettajilla on valtava paine koko kilpailun ajan. Heillä on vähän aikaa hengästyä paitsi varikon pysähdyksen aikana. Loput ajasta heidän on käsiteltävä ohjaamon lämpöä, pysyttävä valppaana kilparyhmän strategiassa, vältettävä onnettomuuksia ja lopetettava kilpailu.

Nils Holgerssonsin upea matka Ruotsin läpi

* Formula 1 -kuljettajilla ei ole varaa tehdä huolimattomia virheitä, ja heidän on oltava varmoja siitä, että joka kerta kun he tekevät liikkeen, he tekevät sen juuri oikeaan aikaan. Heidän on oltava jatkuvasti pelinsä päällä ajaessaan näillä uskomattomilla nopeuksilla. Virheiden tekeminen voi johtaa kaatumiseen, joka voi viedä heidät ja auton pois kilpailusta. Muista, että ei vain kuljettajan on otettava huomioon, vaan koko joukkue riippuu kuljettajasta ottamaan kilpailun kotiin. Paljon aikaa ja rahaa kuluu auton valmisteluun kilpailua varten, ja joukkue ja sponsorit odottavat kuljettajan pitävän osan sopimuksestaan.

* Formula 1 -kuljettajat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Heidän on kyettävä ajamaan autoa kylmäverisellä aggressiolla voidakseen kilpailla ylimmällä tasolla. He arvostavat “nopeuden tarvetta” ja rakastavat kilpailun jännitystä. Pohjimmiltaan huomaat, että he ovat “adrenaliinin narkkareita”, jotka rakastavat seikkailua.

* Formula 1 -kuljettajat ovat maailman rohkeimpia urheilijoita. Kuvittele rohkeutta, jonka tarvitset kilpaillaksesi näiden raitojen ympäri niin lähellä kuin he tekevät näillä uskomattomilla nopeuksilla ymmärtämällä, että virhe voi johtaa kaatumiseen, joka voi vahingoittaa ellei tappaa heitä. Se ei todellakaan ole pelkurin urheilu, se on varmaa.

* Formula 1 -kuljettajilla on kykyä pystyä ajamaan uskomattomilla nopeuksilla, eikä heidän tarvitse keskittää kaikkea huomiota vain auton pitämiseen radalla. On niin monia muita vaihtelevia olosuhteita, että heidän on myös kiinnitettävä huomiota. Näihin tehtäviin voi kuulua kilpailijoiden tietäminen tai varaston miehistön kuunteleminen joukkueen strategiassa.

Formula 1 -kuljettajana oleminen voi tuntua lumoavalta elämäntavalta. Ansaitsee paljon rahaa, kun ihailet faneja ja käytät joitain maailman hienoimpia koneita. Todellisuudessa se on kokopäiväinen työ, joka vaatii sitoutumista ja omistautumista valmistellakseen mielen ja kehon aina suorittamaan huippukunnossa.