Formula 1 Grand Prix Santander Saksasta 2009

Formula 1 tuo tänä vuonna kiehtovimman moottoriurheilutapahtuman, jota olet koskaan halunnut katsella, ja tämä on täydellinen tilaisuus toteuttaa pakkomielteesi vauhdikkaalle Formula 1 -kilpailulle.

Psykologiaartikkelit Formula 1 Grosser Preis Santander Von Deutschland 200912/07 / 2009PALVELU: SAKSA

Tämän vuoden Formula 1 tarjoaa sinulle kiehtovimman moottoriurheilutapahtuman, jota olet koskaan halunnut katsella, ja tämä on täydellinen tilaisuus toteuttaa pakkomielteesi vauhdikkaisiin Formula 1 -kilpailuihin. Jenson Button lentää korkealle pistetaulukossa, koska tämä ylimääräinen säännöllinen kuljettaja on voittanut useimmat kilpailut tällä kaudella ja voittanut yhden maailmanluokan kuljettajista. Jenson Button on epäilemättä julistettu tämän kilpailun suosikiksi tämän kauden lyömättömän ennätyksensä vuoksi ja haastaa yhden Formula 1: n parhaista joukkueista.

2009 Saksan pääpalkinto Santander

Jenson Button on ollut loistava tänä vuonna, ja hänen tiiminsä Brawn-Mercedes on tällä kaudella taulukon kärjessä kiehtovalla työstään viimeisissä seitsemässä kilpailussa, ja hänen odotetaan hallitsevan tätä kilpailua täydellisen muodonsa vuoksi. Filipe Massa ei ole tällä kaudella näkyvissä ensimmäisellä palkintokorokkeella, eikä hänen tiiminsä Ferrari pysty saamaan lisää pisteitä listalta. Kimi Raikkonen ei myöskään vaikuttanut Ferrarin faneihin ja jätti kauas pöydälle, joka sai hänet ulos mestaruudesta.

Lewis Hamilton ravisteli rataa viime vuonna täydellä kaasulla ja johti joukkueensa ensimmäiselle sijalle pitkän 67 kierroksen taistelun jälkeen. McLaren-Mercedes oli ylemmässä asemassa ensimmäisen sijan Hamiltonin ja Heikki Kovalainen sijoittui viidenneksi pöydässä. Piquet ja Renault saavat toisen sijan vievät arvokkaat 8 pistettä kaudesta GermanGrand Prix 2008 -kilpailussa. Ferrari ei anna viime vuonna vaikutelmaa Felipe Massa 3. ja Kimi Raikkonen 6. sija, mikä on heidän standardiensa vastaista. Fernando Alonso oli menestyvä alkuvuosina, mutta hänen strategiansa menivät pieleen ja olivat 11. sijalla ja ulkopuolella mestaruudesta.

Hockenheimring tarjoaa kätevän bussiliikenteen

Viime vuoden Formula 1 -tulos Saksan Grand Prix kannatti Lewis Hamiltonia, mutta kauden skenaario on erilainen, kun Jenson Button hallitsee Formula 1 -kautta 2009. Brawn-Mercedes on saavuttanut 1. sija tänä vuonna, ja he haastoivat RBR-Renaultin ja Toyotan tämän kauden rakennusmestaruuskilpailuihin. Ferrari puuttuu standardiensa takaa ja sijoittuu 4. sijalle, joten heidän on tehtävä kovasti töitä maailmanluokan kuljettajiensa kanssa saadakseen takaisin radalle ja pitääkseen päänsä suorina voittona. Renault tarvitsee myös jotain erityistä Fernando Alonsolta, joka ei aja niin hyvin tällä kaudella.

Jenson Button on listan kärjessä voittamalla suurimman osan peleistä ja brasilialainen Rubens Barrichello myös Brawn-Mercedesistä, joten molemmat kuljettajat ovat onnistuneet voittamaan kaksi ensimmäistä sijaa. Formula 1 Saksan Grand Prix 2009 -karsintaistunto pidetään 11. heinäkuuta 2009 klo 14.00 kuljettajan Grip-sijainnin määrittämiseksi. Joten sinun on katsottava mielenkiintoinen ottelu 10 huippusuunnittelijan ja 20 kuljettajan välillä 12. heinäkuuta, ja Formula 1 -live-tulokset ovat saatavana Scorespro.com-sivustolta, mikä antaa sinulle parhaan moottoriurheilutapahtuman.